WIE BEN IK?   CONTACTGEGEVENS

Hey!
Ik ben Inge en ik hou van creatief zijn.

Toen ik thuis zat met een burn-out zocht ik naar een bezigheid, maar met liefde voor de natuur.

Zo wou ik zelf wasmiddel maken, maar blijkbaar heb je daar zeep voor nodig 😉. Olijfoliezeep is blijkbaar heel goed voor je huid.. maar niet om de was mee te doen ontdekte ik later.. foutje

Ik begon met het maken van een zeepblok, maar ik wou die wel mijn stempel geven. Ik hou van vlinders en vooral van de Monarchvlinder door zijn warme kleuren. Deze vlinder werd mijn stempel op de zepen.

Ik maakte de mallen voor de zeepblok, maar al snel bleek dat deze handig was om te raspen (en NIET te gebruiken in wasmiddel), maar qua formaat paste hij niet echt in mijn handen, waardoor de handzeep tot stand kwam.

Mijn fantasie sloeg op hol en ik dacht aan B&B's die altijd wel het kleine broertje van de handzeep liggen hebben en de hotelzeepjes werden geboren.

Uit dit idee vertrekkende, en een vriend die een gastenkamer heeft, kwam het idee om gepersonaliseerde zeepjes te maken voor gastenkamers, B&B's en hotels.
Hun eigen naam en/of logo op de zeepjes zelf of met een sticker met hun naam en/of logo op de verpakking.

De zeepjes kunnen natuurlijk ook dienen als cadeautip bijvoorbeeld voor bedankje bij communie, verjaardag, huwelijksverjaardag, geboorte... of als relatiegeschenk. (Let wel op de minimum 6 weken levertijd)

Ondertussen is het gamma uitgebreid met 100% natuurlijke verzorgingsproducten, zonder schadelijke stoffen :)


CONTACT


MANO DE ORO ZEEPATELIER
Steenstraat 71
8610 WERKEN

Graag tot binnenkort!
Inge

BE 0810.881.792

KOOP BEWUST, KOOP AMBACHTELIJK, KOOP MILIEUVRIENDELIJK, KOOP PUUR..