SHAMPOO

100% NATUURLIJKE SHAMPOO

Ingrediënten:
Brandnetelinfusie, plantacare, zijdeproteïne, citroenzuur, xanthaangom, haarguar en eventueel etherische olie

Inhoud:
150 ml

Verpakking:
Glazen flesje met bamboe omhulsel rond plastiek pompje

Leeggoed:
Bij het inleveren van een gereinigde intacte verpakking krijgt u 1 € terug.

Tip:
Je wast er niet alleen je haren mee, maar je hele lichaam.   

Kies een variant:

Vanaf 12,00 €
 • Brandnetelinfusie:
  is extra reinigend, verstevigt de haarwortel en stimuleert de haargroei.
 • Plantacare:
  is een tenside op basis van kokosolie en verlaagt de oppervlaktespanning van water, waardoor vet en ander waterafstotend vuil beter losgelaten en verwijderd kunnen worden, houdt de huid jong en gezond, is één van de mildste reinigers die momenteel beschikbaar is (minst irriterend, niet uitdrogend voor huid en haar), is biologisch afbreekbaar.
 • Zijdeproteïne:
  is een oplossing van eiwitten en aminozuren uit natuurzijde (gemaakt door de rups van de zijdevlinder), is een natuurlijke conditioner en vochtinbrenger, maakt het haar gladder, beter doorkambaar en geeft een mooie glans.
 • Citroenzuur:

  is een organisch zuur dat van nature in heel veel levende wezens voorkomt. Ook wij maken citroenzuur aan en zetten dit weer om. Vooral citrusvruchten bevatten citroenzuur. Het dient om de gewenste zuurtegraad te bekomen.

 • Xanthaangom:
  ontstaat door bacteriële fermentatie met behulp van de bacterie Xanthomonas campestris uit suiker en melasse en dient als verdikkingsmiddel.
 • Haarguar:
  wordt verkregen uit de guargom, legt een beschermende film op het haar (milde conditioner), voorkomt het overmatig ontvetten van haar en de irritatie van hoofdhuid, maakt het haar zachter, maakt het haar anti-statisch en verbetert de kambaarheid.
KOOP BEWUST, KOOP AMBACHTELIJK, KOOP MILIEUVRIENDELIJK, KOOP PUUR..